Компанія Данон в Україні передала на благодійність понад 1000 т молочних продуктів та понад 4 т продуктів клінічного харчування

19 September

З першого дня війни, не зважаючи на всі виклики та загрози, компанія продовжує працювати, виробляючи продукцію для споживачів та підтримуючи розгалужену еко-систему партнерів і постачальників.Співробітники Данон в Україні мужньо зустрічають загрози і, навіть в умовах воєнного стану, продовжують виробництво. А компанія як відповідальний роботодавець дбає про їхню безпеку та благополуччя родин, аби вони мали можливість і надалі робити свій внесок в економіку нашої держави.

Крім того, Данон в Україні не перестає підтримувати співвітчизників та надавати гуманітарну допомогу нашим громадянам. Аби не допустити гуманітарної кризи, ми постійно підтримуємо населення харчовими продуктами.

Компанія вже перетнули рубіж у 1000 т і рухається до нових показників. Такого рівня компанія досягла кумулятивно, здійснюючи благодійну передачу продуктів з перших днів війни в різних регіонах нашої країни. Компанія Данон і раніше підтримували продуктами соціально-вразливі верстви населення. Те що змінилось зараз – це масштаб і географія. Самостійно компанії вдається забезпечувати ті регіони, де вона присутня фізично, маючи виробництво або логістичний центр. Решту ж географії допомагають покривати партнери – волонтерські та благодійні організації, яких на сьогодні налічується близько 30.

Окрім молочної продукції медичний підрозділ Данон Нутриціа в Україні благодійно передає продукти спеціалізованого харчування (дитяче та клінічне харчування). До цього часу понад 4 т таких продуктів вже надійшло на запит 30 медичних закладів в Україні.

На Полтавщині, яка є рідним регіоном компанії Данон, адже саме тут розташоване виробництво, підтримка надається ще ряду освітніх закладів – це дитячі будинки, школи-інтернати та будинки-інтернати для дітей з психо-неврологічними розладами.

Детальний звіт з благодійності можна переглянути за посиланням.

1 / 4