Українська дизайнерка виграла 100 000 гривень на відкриття власної справи

14 March

13 березня в Києві відбувся урочистий фінал конкурсу для молодих дизайнерок від ТМ «Активіа». До фіналу потрапило 5 найкращих з-поміж 70 учасниць конкурсу.

Перемогу та 100 000 гривень на розвиток власної справи здобула Ольга Райх з міста Вінниця. Молода дизайнерка представила вишукану літню шовкову сукню, у якій адаптувала елементи дизайну бренду «Активіа». Грошовий приз Ольга планує інвестувати у власну студію дизайну, яку відкриє у Києві.

Конкурс молодих дизайнерок від бренду «Активіа» був запущений в рамках соціального проекту Франко-української торгово-промислової палати (CCIFU) – «Створено жінками». Мета конкурсу – підтримати жіноче підприємництво та молоді таланти в Україні.

До складу журі увійшли: Марі Брюан, виконавчий директор Асоціації «Французька ділова спільнота в Україні»; Тетяна Шевроле, голова спілки «Business woman» та генеральна директорка «Global Distribution» (L’Occitane, Caudalie); Софія Забуга, головна редакторка ELLE Україна; Наталі Алькер, голова журі та генеральна директорка «Данон» в Україні; Світлана Шукаєва, бренд маркетинг-менеджер та медіа-менеджер «Данон» в Україні.

Урочисту церемонію в готелі Hilton відкрили Світлана Маркарова, Міністр фінансів України, та Ізабель Дюмон, Посол Франції в Україні. Нагороджувала переможницю відома українська телеведуча та обличчя бренду «Активіа» Маша Єфросініна.

«Ми стаємо свідками багатьох історій успіху жінок у бізнесі. Проте бути жінкою – це все ще виклик, як у економічному, так і в соціально-політичному контексті. Саме тому компанія «Данон» разом з брендом «Активіа» з особливою гордістю стали партнерами премії «Створено жінками». Для «Активіа» цей проект особливо близький, адже бренд підтримує жінок по всьому світу, піклуючись про їхнє хороше самопочуття, здоров`я та красу», – поділилася Світлана Шукаєва, бренд маркетинг-менеджер та медіа-менеджер компанії «Данон» в Україні.

Інформаційна довідка:

19 жовтня 2018 року Французька торгово-промислова палата в Україні (CCIFU) оголосила про створення проекту-премії «Створено жінками». Проект має на меті підтримувати жінок, які нещодавно створили власну справу в Україні. У рамках конкурсу на здобуття премії було оголошено окрему номінацію від ТМ «Активіа» компанії «Данон» для молодих дизайнерок-початківців.

1 / 4